Vaalikampanjointia Itä-Suomessa

Marjatta ja Aino

Viikonloppuna kampanjoitiin Joensuun aurinkoisella torilla. Joensuussa järjestettiin myös Kokoomusnaisten Mahdollisuuksien Eurooppa -seminaari, jossa olin alustamassa ministeri Henna Virkkusen ja MEP Sirpa Pietikäisen kanssa. Kansanedustaja Pia Kauma käytti kommenttipuheenvuoron. Joensuusta jatkoimme matkaa Lieksaan, jossa Lieksan leipomoon oli järjestetty kaffitilaisuus.
Sunnuntaina vuorossa oli Nurmes, jossa Kansallista veteraanipäivää vietettiin kahvila Leipä ja Leivoksessa. Maanantaina matka jatkui Kuopioon, jossa Kuopion klubilla pidettiin Kansainvälisesti vaikuttavampi Eurooppa -tilaisuus. Tänään matka on jatkunut Satakuntaan ministeri Jari Koskisen kanssa ja keskiviikkona nostellaan wappusimoja Jari Anderssonin kanssa vaalikahvilassani. Tervetuloa!

Lisää kuvia vaalikeväältä löydät täältä.

Kommentoi